Blog
2023.01.12 10:00

6 világítási trend, amit érdemes megfontolni 2023-ban

6 világítási trend, amit érdemes megfontolni 2023-ban

A fénynek egyértelműen praktikus szerepe van az otthonunkban, de könnyen kifejezhetjük vele egyéniségünket és stílusérzékünket is. Ha azon tűnődsz, milyen világítási trendekkel találkozhatsz majd 2023-ban, akkor ez a cikkünk neked szól! Elhoztunk 6 trendet, amelyet érdemes lehet átgondolnod, ha egy kis újdonságra vágysz otthonodban! 

Hatalmas csillárok

A csillárok alapból nagy hatással vannak a térre, de tovább lehet ezt fokozni úgy, hogy még nagyobb lámpatestet, extravagáns megjelenésűt választunk! A drámai hatású csillár trendi lesz, főleg ha több ága van, és túlméretezett. Az utóbbi időben amúgy is megnövekedett a népszerűségük ezeknek a típusú lámpának, és ez folytatódni fog idén is.

Gipsz világítás

Ez a fajta megvilágítás gyakran használt lesz 2023-ban. A természetes anyaga és kréta fehér szín tisztaságot és üdeséget sugároz, ami sokak tetszését elnyeri majd. Több stílusban is megoldható: tradicionális és modernebb kivitelezések is léteznek. 

Réteges világítás

2023-ban várhatóan elterjed majd ez a világítási trend is, ami igazából annyit jelent, hogy többféle világítás típust használnak egy-egy helyiségen belül, hogy jól megvilágított tér legyen az eredmény. 

Függőlámpák

Még több függőlámpát fogunk látni az új évben, és akár a nem megszokott helyiségekben is találkozhatunk velük, mint például az étkezőben. Az üveg függőlámpák nagyon populárisak az átlátszóságuk, levegősségük miatt, ami különlegessé teszi őket és a helyiséget is. 

Kültéri világítás

Ne csak a belső terekre gondoljunk, ha világításról van szó! 2023-ban a külterek megvilágítására nagy hangsúly helyeződik majd, mivel többen szeretnének idilli hangulatot teremteni a kertben, az erkélyen vagy éppen a tornácon. Különféle világításokkal mágikussá és érdekessé tehetjük ezeket a helyiségeket is.

Rattan és kötél lámpák

Szereted a rattant? Nem vagy egyedül! Az emberek nagy része szívesen választ természetes anyagokat, ezért egyre több olyan lámpát fogunk látni, amelyek semleges, bohém stílusúak, és ehhez kiválóan illik a rattan és a kötél!


A Fénycentrum csapata 2023-ban is arra törekszik majd, hogy minél több trendi világítást biztosítson látogatói számára, így érdemes velünk tartani az év során! Addig is fedezd fel jelenlegi készletünket, ugyanis hatalmas bel- és kültéri lámpa kínálattal várunk, de dekorációs világításokat is megtalálsz webshopunkban!

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!