Blog

Bizonyára már te is találkoztál ezzel az egyszerű, de annál látványosabb dekorációs elemmel, a lávalámpával. De vajon hogyan készülnek? Ennek jártunk most utána és más érdekességeket is elárulunk.

November elején már többen azon gondolkodnak, hogyan is fogják kidekorálni otthonukat a karácsonyi időszakra, amellyel igazán ráhangolódhatnak az ünnepekre. A rengeteg féle karácsonyi világítás csak arra vár, hogy csodaszép dekorációkat alkoss belőlük. Előkerülnek az asztaldíszek, kopogtatók, adventi koszorúk, hógömbök, de a valódi varázst mégiscsak a karácsonyi fények és karácsonyi világítás jelenti, hiszen ilyenkor ünnepeljük a fény újjászületését. A karácsony szellemét könnyen elhozhatjuk otthonunkba egy karácsonyi fényfüzér segítségével és megteremthetjük a tökéletes hangulatot. Kínálatunkban többféle karácsonyi dekoráció is elérhető - eláruljuk, hogyan tudod felhasználni őket.

Ősszel egyre rövidebbek a nappalok, hamarabb sötétedik, így gondoskodnunk kell a kültéri világításról, hogy továbbra is minden jól látható legyen a külső helyiségekben. Minden udvaron funkcionális területek találhatóak meg, amelyek méretben is különbözőek lehetnek. Ilyenek például a járdák, sétányok, valamint a pihenő területek, teraszok. Összegyűjtöttük most, hogy az előbb említett területekre milyen világításokat javaslunk.

Megtalálni a megfelelő lámpát a nappaliba nagy kihívást jelent, mivel egy központi helyisége a lakásnak, így sok időt töltünk itt, illetve a hozzánk látogató vendégek is foglalnak majd helyet. Számos tényezőt figyelembe kell venni vásárlás előtt, mi most összeszedtük, mikre érdemes figyelni, és milyen lámpatesteket javaslunk a webshopunkból a nappaliba. A szoba adottságait mindenképp érdemes szem előtt tartani és ezt párhuzamba kell hozni a saját ízlésünkkel, ami valljuk be, nem kis feladat.

Mai blog cikkünkben a fénycsövekről mutatunk be egy átfogó tájékoztatót, így ha érdekel, hogy milyen anyagból készülnek és milyen elven működnek ezek a mindennapi használatban alkalmazott fényforrások, akkor tarts velünk!

Beköszöntött a szeptember, újra itt az iskola! Ha szeretnél otthonodban is megfelelő munkakörülményeket, vagy egy tökéletes tanulósarkot kialakítani a csemetédnek, akkor mai blog cikkünket érdemes lesz elolvasnod, hiszen egy kellemes, jól megvilágított környezetben hatékonyabban és könnyebben megy a tanulás, vagy a home office is!

Fényforrás vásárlásakor gyakran találkozhatunk a két kifejezéssel, ám egyáltalán nem biztos, hogy tisztában vagyunk a Lumen és a Watt pontos meghatározásával. Mai blog cikkünkben a két mértékegység közötti különbségeket vizsgáljuk, ha kíváncsi vagy Te is, tarts velünk!

A LED szalagok igen mutatósak, mind fényforrásként kiválóan funkcionálnak otthonunkban, de emelett tökéletes dekorációját is képezheti lakásunknak, ha ízlésesen helyezzük el azokat. Mai blog cikkünkben bemutatjuk, hogy mi mindenre lehet jó a LED világítások ezen típusa és, hogy Neked miért érdemes beszerezned!

 

Javában tart az esküvői főszezon és a kertben töltött esték időszaka! Ilyenkor nincs is hangulatosabb, mint egy jól megválasztott kerti díszvilágítás alatt eltölteni az időnket szeretteink körében! Ahhoz, hogy a “NAGY NAP” felejthetetlen és meghitt legyen, valamint a kerti parti is kellemes hangulatban teljen, hoztunk néhány világítás ötletet a jeles alkalmakra!

Téged is érdekel, hogy honnan erednek ezek a méltán nagy népszerűségnek örvendő és igazán mutatós lámpatípusok és milyen pozitív hatásokkal bírnak? Akkor tarts velünk és mai blog cikkünkből kiderül!

A fürdőszoba megfelelő megvilágítása bizony komoly dilemmákat okozhat, elsősorban nők számára, ha a sminkelési szokásokat nézzük, de a férfiak dolgát is nagyban megkönnyítheti egy megfelelően kiválasztott fényforrás, ha például borotválkozásról van szó. Nézzük meg milyenek az ideális fürdőszobai fényviszonyok!

A LED-ek a modern világítás csúcsmodelljei, amelyek évről évre egyre nagyobb teret hódítanak meg, modernizálásuknak köszönhetően pedig egyre gazdaságosabbak lesznek. Amellett, hogy környezetkímélőbbek, mint többi izzó társuk, pénztárcánkhoz is kímélőbb lesz, hiszen hosszú távon kifizetődő a használatuk. Mutatjuk is, hogy melyek a LED világítás előnyei és miért érdemes otthonunkban is ezekre a típusokra váltani.

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!