15% kedvezmény minden ventilátorra VENTI15 kuponkóddal már csak ennyi ideig:

Blog

A LED-ek a modern világítás csúcsmodelljei, amelyek évről évre egyre nagyobb teret hódítanak meg, modernizálásuknak köszönhetően pedig egyre gazdaságosabbak lesznek. Amellett, hogy környezetkímélőbbek, mint többi izzó társuk, pénztárcánkhoz is kímélőbb lesz, hiszen hosszú távon kifizetődő a használatuk. Mutatjuk is, hogy melyek a LED világítás előnyei és miért érdemes otthonunkban is ezekre a típusokra váltani.

Beköszöntött a jó idő, a túrázás, kempingezés, az esti horgászat és vadászat időszaka. Természetesen ilyen esetekben mindenképp, de egy téli áramkimaradás, vagy a pincébe való látogatás során is bizony jó ha van kéznél egy megfelelő elemlámpa, mert bármikor szükségünk lehet rá szorult helyzetekben is!

A beltéri világítás megtervezéséről már osztottunk meg veletek néhány tippet. A tavasz - és lassan a nyár - beköszöntével időszerűnek találtuk, hogy a kültéri világításokról is ejtsünk néhány szót és tippeket osszunk meg a helyes kert -, teraszvilágítás kialakításáról.

Bizonyára Neked is feltűnt, hogy rohanó világunkban egyre jobban automatizálódnak a minket körülvevő dolgok, az elektronika átveszi a szerepet mindennapi tevékenységeink fölött és egyre inkább a mobilizáció jellemző ránk is. Ezen fejlődéssel tart lépést az úgynevezett okosotthon is, amely otthontípus egyre elterjedtebbé vált az utóbbi években. Ennek lényege, hogy otthonunk minden elektromos kiegészítője már vezérelhető telefonról, tabletről, óráról, vagy akár hangfelismeréssel is irányíthatod eszközeidet, de ami igazán okossá teszi, hogy automatizálhatod a lépéseket. Ebbe a csoportba tartozik a világítás is, amely szintén könnyedén kapcsolható és állítható automatán.

Ahhoz, hogy otthonunkban megfelelő minőségű és mennyiségű fényforrások, tökéletes színkompozíciók és ízléses, esztétikus megjelenésű világítások legyenek, óriási szervezési feladatot igényel. Ha éppen építkezés előtt állunk, lehetőségünk nyílik az egyes fényforrások lakásban való elhelyezését és azok számát meghatározni, ám egy már meglévő otthon esetében erre nem nyílik lehetőség, hacsak nem cseréljük, vagy újítjuk fel az egész világításrendszert.

Napjainkban egyértelmű, természetes tényező hogy lámpafénynél tudunk olvasni, hogy a kamrában való kereséshez csak felnyomjuk a kapcsolót és máris kigyúlnak a lámpafények. Ez azonban nem mindig volt így, a történelem csodálatos felfedezései vezettek oda, hogy ma olyannyira nyilvánvaló a fény megléte otthonunkban.

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!