Globo 25. szülinapi akció: 25% kedvezmény a kategóriában szereplő termékekre már csak ennyi ideig:

Blog

Az IP védettség egy olyan szabvány, amely meghatározza, hogy egy adott termék milyen mértékben védett a külső hatásoktól, például a víztől vagy a portól. Ez különösen fontos az elektromos termékek esetében, így a kültéri és beltéri lámpák esetében is. Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk az IP védettség jelentőségét a lámpák világában.

A tavasz és a jó idő közeledtével egyre több időt töltünk a teraszon, hiszen itt tudunk vacsorázni, beszélgetni a nap végén, vagy éppen vendégeket fogadni. Így a megfelelő világításról is gondoskodunk kell. Cikkünkben segítünk, hogy milyen szempontokat érdemes átgondolni vásárlás előtt.

Az intelligens világítás megjelenése óta sokat fejlődött, és ma már az okos otthonok egyik legnépszerűbb funkciója. Az intelligens világítás a hagyományos izzók helyett LED-es lámpákat használ, amelyeket egy okos eszközzel vezérelhetünk. A világítás szabályozása nemcsak a fényerőt és a színhőmérsékletet jelenti, hanem az intelligens rendszerek alkalmazásával a lakás teljes körű vezérlését is biztosítják.

A lépcsők megvilágítására először talán nem is gondolnánk egy új ház tervezésekor, azonban kiemelt fontossága van, hiszen ez gondoskodik minden lépésünkről délután és éjjel. Segít eljutni az egyik emeletről a másikra. Milyen típusú lámpákat érdemes erre a területre választani? Ennek járunk most utána! 

Csak úgy, mint otthonunk más helyiségeiben, a konyhában is gondosan kell megtervezni, hogy milyen világítást választunk, hogy még csak véletlenül se legyen sötét, árnyékos hely, mivel fontos látnunk, mit is csinálunk. De mégis, milyen típusú lámpákat érdemes választani? Ezekben nyújtunk segítséget! 

A fénynek egyértelműen praktikus szerepe van az otthonunkban, de könnyen kifejezhetjük vele egyéniségünket és stílusérzékünket is. Ha azon tűnődsz, milyen világítási trendekkel találkozhatsz majd 2023-ban, akkor ez a cikkünk neked szól! Elhoztunk 6 trendet, amelyet érdemes lehet átgondolnod, ha egy kis újdonságra vágysz otthonodban! 

Legújabb blogcikkünkben a zöldfalakat és ezeknek a megfelelő megvilágítását járjuk körbe.

Hogyan befolyásolja a fény közérzetünket és miért is érdemes gondosan megtervezni otthonunk világítását? Az alábbi cikkben utánajártunk a témának! 

Tudósok elmondása szerint a közérzetünket nagymértékben befolyásolja a napközben minket ért fény mennyisége. Éppen ezért vehetünk észre magunkon energikusságot tavasztól őszig, és az elégedettségi szintünk is magas ebben az időszakban. Azonban a tél beköszöntével ez megváltozik. A közérzetünket nem csak a természetes fények, hanem a mesterséges világítás is jelentősen befolyásolja.

Bizonyára már te is találkoztál ezzel az egyszerű, de annál látványosabb dekorációs elemmel, a lávalámpával. De vajon hogyan készülnek? Ennek jártunk most utána és más érdekességeket is elárulunk.

November elején már többen azon gondolkodnak, hogyan is fogják kidekorálni otthonukat a karácsonyi időszakra, amellyel igazán ráhangolódhatnak az ünnepekre. A rengeteg féle karácsonyi világítás csak arra vár, hogy csodaszép dekorációkat alkoss belőlük. Előkerülnek az asztaldíszek, kopogtatók, adventi koszorúk, hógömbök, de a valódi varázst mégiscsak a karácsonyi fények és karácsonyi világítás jelenti, hiszen ilyenkor ünnepeljük a fény újjászületését. A karácsony szellemét könnyen elhozhatjuk otthonunkba egy karácsonyi fényfüzér segítségével és megteremthetjük a tökéletes hangulatot. Kínálatunkban többféle karácsonyi dekoráció is elérhető - eláruljuk, hogyan tudod felhasználni őket.

Ősszel egyre rövidebbek a nappalok, hamarabb sötétedik, így gondoskodnunk kell a kültéri világításról, hogy továbbra is minden jól látható legyen a külső helyiségekben. Minden udvaron funkcionális területek találhatóak meg, amelyek méretben is különbözőek lehetnek. Ilyenek például a járdák, sétányok, valamint a pihenő területek, teraszok. Összegyűjtöttük most, hogy az előbb említett területekre milyen világításokat javaslunk.

Megtalálni a megfelelő lámpát a nappaliba nagy kihívást jelent, mivel egy központi helyisége a lakásnak, így sok időt töltünk itt, illetve a hozzánk látogató vendégek is foglalnak majd helyet. Számos tényezőt figyelembe kell venni vásárlás előtt, mi most összeszedtük, mikre érdemes figyelni, és milyen lámpatesteket javaslunk a webshopunkból a nappaliba. A szoba adottságait mindenképp érdemes szem előtt tartani és ezt párhuzamba kell hozni a saját ízlésünkkel, ami valljuk be, nem kis feladat.

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!