Blog

A hálószoba helyszínt ad az olvasásnak, összebújásnak, alvásnak, reggeli ébredezésnek, de a délutáni csendes pihenőknek is. Éppen ezért ennek a helyiségnek a megvilágítását is alaposan át kell gondolni, hogy valóban ideális és kényelmes legyen.

A klasszikus fényforrásokhoz képest a LED lámpákra jellemző az energiatakarékosság és a hosszú élettartam. A jól átgondolt fényforrás kiválasztásával rengeteg pénzt és energiát takaríthatunk meg! 

Hamarosan kezdődik az iskola, így ha gyermeked éppen most kezdi az első évét, szükséges lehet a gyerekszoba minimális átalakítása. Ott, ahol eddig a játék volt a főszerepben, most fontos szerepet kap majd a tanulás. Itt fog történni az olvasás, a leckeírás és ezek bizony megkövetelik a hatékony, de ugyanakkor kímélő világítás kialakítását.

A gyerekszoba nem csak egy hely, ahol az apróságok alszanak és játszanak. Ez az a terület, ahol a képzelet szárnyal, ahol a felfedezések születnek, és ahol a jövő kutatói és alkotói kibontakoznak. Tehát, miért ne alakítsuk át ezt a helyet egy olyan hellyé, ahol a világítás az egészséget, a szórakozást és a tanulást is szolgálja?

Te is tudod, hogy nincs jobb hely, mint a kert, ahol akár egy szűk körű esküvőt vagy egy kerti partit lehet rendezni. Hogy a "NAGY NAP" és a bulik valóban felejthetetlenek és meghitt hangulatúak legyenek, mi segítünk néhány fényes ötlettel a világítás világából!

Nyáron a hőség szinte elviselhetetlenné válik sokak otthonában. De mi van, ha van egy titkos fegyver, amivel lehűtheted a beltéri helységeket? A ventilátorral könnyen lehetséges ez! A csavar a dologban pedig, hogy nem csak nyáron, hanem télen is jól jön. Lássuk is, miért is jó döntés beruházni egy mennyezeti ventilátorra!

A lámpafoglalat tulajdonképpen a lámpa szíve, ahol az áram és az izzó találkozik. Ez a kis, ám annál fontosabb részlet gondoskodik arról, hogy a fényforrás megkapja a szükséges áramellátást. A foglalat típusa meghatározza, milyen fényforrást tudsz használni, így elengedhetetlen, hogy tudd, milyen foglalat illik a lámpádhoz.

A lumen a fényáram mértékegysége, ami megmutatja nekünk, milyen erősen világítanak az adott fényforrások. 

Az energiahatékony világításra való átállás eredményeként egyre több háztartásban cserélik le a hagyományos izzókat modern, energiatakarékos alternatívákra. Azonban fontos tudnunk, hogy a már nem működő izzók megfelelő hulladékkezelése kiemelt fontosságú a környezet és az egészségünk védelme érdekében. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hová és hogyan kell megfelelően megszabadulni az elhasznált fényforrásoktól.

A napelemes lámpák az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a kertek, teraszok és udvarok világításának megoldásaként. Ezek a kis eszközök a Nap energiáját használják fel, hogy megvilágítsák környezetüket, és számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos lámpákhoz képest. Ha szeretnéd kerted energiatakarékos és környezetbarát módon megvilágítani, akkor a napelemes lámpák tökéletes választás lehetnek számodra.

A LED izzók  nagyon népszerűek manapság, hiszen elérhető áron takarékos fényforrást nyújtanak. Széles a választék az egészen alacsony fogyasztású, kisméretű izzóktól a reflektorokig. A LED megjelenése óta rengeteget változott és fejlődött, aminek köszönhetően egy kiforrott technológia lett.

A jobb idő és a hosszabb nappalok miatt többet tartózkodunk a szabadban, a kertben, szívesen szervezünk sütögetéseket, partikat hétvégékre, délutánokra, amikor önfeledten tölhetjük el az időnket kellemes társaságban. Hoztunk néhány olyan fényforrást, amelyek segítenek még hangulatosabbá tenni ezeket az alkalmakat!

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!