GLOBO VENTILLÁTOR AKCIÓ36% kedvezménnyel:

LED 230V

A Fénycentrum weboldalán bőséges LED lámpa kínálattal várunk Téged. Ezekkel a modern világítástechnikai eszközökkel hosszú távú megoldást szeretnénk nyújtani, hogy otthonodban minimális törődéssel maximális élvezetet érhess el. Erre pedig valóban a LED lámpa nyújtja a legjobb megoldást. Hogy miért?

A LED lámpa technológiai újdonságai lehetővé tették, hogy a másodperc tört része alatt maximális fényerővel világítson és a Fénycentrumban ügyelünk arra, hogy ez valóban így is legyen. Emellett a gyors ki és bekapcsolás garantált, miközben a hagyományos izzók energiafogyasztásának a többszörösét takaríthatod meg. Kínálatunkban egyaránt megtalálsz kültéri és beltéri lámpákat is. A legtöbb LED lámpa a Fénycentrum webáruházában, valamint szaküzletünkben is 5 év garanciával érhető el, így, ha ezek az igen strapabíró, erőteljes fényt adó lámpák meghibásodnak, készséggel állunk rendelkezésedre, hogy megtaláljuk a hiba forrását és javítsuk azt, amilyen hamar csak lehet. A LED lámpa ennél azonban jóval több. A magas fényáram, a hosszú éveken át biztosított világítás mellett még kényelmet és eleganciát is nyújt. A Fénycentrum webáruházában több olyan LED lámpa elérhető, amely távirányítóval kezelhető, így állítható színhőmérséklete a melegfehér, valamint hidegfehér színtartomány között, valamint fényereje, hogy minden esetben az ideális világítást nyújtsa.

689termék
 
689termék

EGLO Vintage

Kétségkívül rohanó világban élünk, az élet minden területén változások következnek be, modernizálják a fényeket, energiafelhasználást, akár még a lámpák kinézetét is. Bár sokan ebben örömüket lelik, a modern lámpák elképesztően egyedi kialakítással érhetők el, de mindig akadnak olyanok, akik megállnának a rohanásban és élveznék az adott pillanatot.

Az EGLO erre is megoldást nyújt. Vintage fényforrásaik úgy lettek kialakítva, hogy a régies stílust és nyugodt hangulatot kölcsönözzék a helyiségnek. A Vintage fényforrás üvegbúrája borostyánsárga, ennek szerepe, hogy a régi idők hangulatát keltse.

Modern, mégis régies? Ez mégis hogyan lehetséges? A Vintage fényforrások nem igazán nevezhetők izzónak. Lényegében az izzó szál, ami a hangulatért felelős kialakítható szív, vagy bármilyen más formában, ugyanis a hagyományos izzó szál helyett LED segítségével alakítják ki ezt. Ennek hátrányát nem tudjuk megnevezni, előnyeit annál inkább. Nem megy tönkre a rázkódástól, sokkal hosszabb az élettartama, valamint a Vintage fényforrás még energiatakarékos is.

A hangulatvilágítás elengedhetetlen része a Vintage fényforrás, amely számtalanszor bizonyította rátermettségét. A Vintage fényforrás vendéglátó helyiségek, hétvégi házak mennyezetének díszelemévé vált, nagyon rövid időn belül.

Tekintse meg széles EGLO Vintage kínálatunkat, IDE KATTINTVA

A Fénycentrum partnerként együttműködve többet szeretne adni számodra, mint egy egyszerű lámpa. Ügyfélszolgálatunkat felkeresve készséggel segítünk megtalálni otthonodhoz leginkább illő lámpát, termékcsaládot, kialakítást. Bátran írj a Fénycentrum oldalán lévő Chat funkció segítségével üzenetet, keress minket telefonon a +36-30/995-0633 számon, vagy e-mailen az info.fenycentrum@ql.hu címen, és bizonyosodj meg róla: LED-ben otthon vagyunk!

Ha nem lenne elég több, mint 20.000 világítástechnikai termékünk és magad szerelnél, bőséggel találsz villanyszerelési anyagokat is webáruházunkban.

Jobban szereted személyesen intézni a vásárlást? Megértjük, hiszen élőben látva másként mutatnak a lámpák és az izzók is. Éppen ezért várunk szívesen Miskolcon, a Jókai Mór utca 6. szám alatti világítástechnikai üzletünkben munkanapokon 7:30 és 17:00, valamint szombaton 9:00 és 13:00 között.

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!