Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett FREE09 kuponkóddal

EGLO MARGO Kültéri süllyesztett, beépíthető lámpa fehér LED 94093
EGLO MARGO Kültéri süllyesztett, beépíthető lámpa fehér LED 94093
15 490 Ft

EGLO MARGO Kültéri süllyesztett, beépíthető lámpa fehér LED 94093

Kültéri beép.GU10 1x5W fehér Margo, lépcső világításra is használható, IP65 spotlámpa

Ár: 1db-ra vonatkozik

 width=60

Led fényforrással rendelkező termék, a beépített LED technológiának köszönhetően a legmodernebb világítástechnikát alkalmazva.

 width=60

A fényforrás olyan technológiával készült, amely a hagyományos fényforrásokhoz képest jelentős mértékben csökkenti az energiafelhasználást.

 width=60

Elerjedt foglalat fürdőszobákban, vizes helyiségekben, használható LED-hez és halogénekhez egyaránt. 

 width=60

Az IP 65-ös védelemmel ellátott termékek biztosan strapabírók lesznek és a nagy igénybevételt követelő terepen is megállják a helyüket. Teljes pormentes védelmet kínál és bármely irányú vízsugár ellen véd.

Vásárold meg most extra kedvező online áron EGLO MARGO Kültéri süllyesztett, beépíthető lámpa fehér LED 94093 termékünket és válogass további több ezer termékünk közül az ország egyik legnagyobb választékából. Ne feledd, ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, még vásárlás előtt tedd meg, hogy még kedvezőbb áron juthass hozzá EGLO MARGO Kültéri süllyesztett, beépíthető lámpa fehér LED 94093 termékünkhöz!

Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket akár ingyenes szállítással! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod!

Nincs raktáron, rendelésre
15 490 Ft

30 év tapasztalat!

Kedvező szállítási feltételek!

Kuponnal olcsóbb, mint üzletünkben!

Kedvező garanciális feltételek!

Részletek

Frekvencia: 50/60Hz
Érintésvédelem: II. Kettős szigetelés
Stílus: EGLO
Méret: magasság: 10mm, átmérő: 84mm
Beépítési méret: 78mm
Teljesítmény leírás: 1X5W
Szállítási idő: Átlagosan 1 hét, a visszaigazolástól függően

 

Ár: 1db lámpatestre vonatkozik

Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! A Fénycentrum csapata a +36-30/995-0633 telefonszámon várja hívásod nyitvatartási időben.

Adatok
Teljesítmény[W]:
5
Fényforrást tartalmaz:
igen
Foglalat:
GU10 LED (MR16 230V)
IP védelem:
IP65, IP20
Magasság:
10
Átmérő:
84
Szín:
fehér
Főszín:
fehér
Jellemző anyag:
alumínium
Búra anyag:
üveg
Tápfeszültség:
230V
Garancia:
2 év / 5 év fényforrásra
Raktáron levő termék:
nincs raktáron - rendelhető
Márka:
EGLO
Cikkszám:
9002759940935
Vélemények
Írj véleményt a termékről és segíts másoknak a döntésben!

A Fénycentrum weboldalán bőséges LED lámpa kínálattal várunk Téged. Ezekkel a modern világítástechnikai eszközökkel hosszú távú megoldást szeretnénk nyújtani, hogy otthonodban minimális törődéssel maximális élvezetet érhess el. Erre pedig valóban a LED lámpa nyújtja a legjobb megoldást. Hogy miért?

A LED lámpa technológiai újdonságai lehetővé tették, hogy a másodperc tört része alatt maximális fényerővel világítson és a Fénycentrumban ügyelünk arra, hogy ez valóban így is legyen. Emellett a gyors ki és bekapcsolás garantált, miközben a hagyományos izzók energiafogyasztásának a többszörösét takaríthatod meg. Kínálatunkban egyaránt megtalálsz kültéri és beltéri lámpákat is. A legtöbb LED lámpa a Fénycentrum webáruházában, valamint szaküzletünkben is 5 év garanciával érhető el, így, ha ezek az igen strapabíró, erőteljes fényt adó lámpák meghibásodnak, készséggel állunk rendelkezésedre, hogy megtaláljuk a hiba forrását és javítsuk azt, amilyen hamar csak lehet. A LED lámpa ennél azonban jóval több. A magas fényáram, a hosszú éveken át biztosított világítás mellett még kényelmet és eleganciát is nyújt. A Fénycentrum webáruházában több olyan LED lámpa elérhető, amely távirányítóval kezelhető, így állítható színhőmérséklete a melegfehér, valamint hidegfehér színtartomány között, valamint fényereje, hogy minden esetben az ideális világítást nyújtsa.

A Fénycentrum partnerként együttműködve többet szeretne adni számodra, mint egy egyszerű lámpa. Ügyfélszolgálatunkat felkeresve készséggel segítünk megtalálni otthonodhoz leginkább illő lámpát, termékcsaládot, kialakítást. Bátran írj a Fénycentrum oldalán lévő Chat funkció segítségével üzenetet, keress minket telefonon a +36-30/995-0633 számon, vagy e-mailen az info.fenycentrum@ql.hu címen, és bizonyosodj meg róla: LED-ben otthon vagyunk!

Ha nem lenne elég több, mint 20.000 világítástechnikai termékünk és magad szerelnél, bőséggel találsz villanyszerelési anyagokat is webáruházunkban.

Jobban szereted személyesen intézni a vásárlást? Megértjük, hiszen élőben látva másként mutatnak a lámpák és az izzók is. Éppen ezért várunk szívesen Miskolcon, a Jókai Mór utca 6. szám alatti világítástechnikai üzletünkben munkanapokon 7:30 és 17:00, valamint szombaton 9:00 és 13:00 között.