Blog
2022.07.19 10:00

Esküvői és partivilágítások a nyárra

Esküvői és partivilágítások a nyárra

Javában tart az esküvői főszezon és a kertben töltött esték időszaka! Ilyenkor nincs is hangulatosabb, mint egy jól megválasztott kerti díszvilágítás alatt eltölteni az időnket szeretteink körében! Ahhoz, hogy a “NAGY NAP” felejthetetlen és meghitt legyen, valamint a kerti parti is kellemes hangulatban teljen, hoztunk néhány világítás ötletet a jeles alkalmakra!

Füzér:

A fákon átívelő, vagy éppen ágakról lelógatott füzérek a reneszánszukat élik. Több variációban is alkalmazhatod ezt a rendkívül mutatós fényforrást!

Amennyiben olyan adottságú térben tartandó az esemény, ahol fák is megtalálhatók, akkor bátran használd a fantáziád és kreativitásod - vigyázva persze a levelekre és hajtásokra: fond körbe a fa törzsét egészen a lombkoronáig, az ágakon át! Ugyanez a módszer tökéletesen alkalmazható oszlopok, gerendák esetében is.

Bárpult, a táncparkett, vagy az asztalok fölött igazán idilli légkört teremthet még, ha a füzéreket kifeszíted, vagy “sátor-szerűen” lógatod le. Ez utóbbi már kicsit nagyobb ügyességet igényel, hiszen az égősorokat némileg ívelni kell, hogy az esésük megfelelő legyen.

Talajba építhető lámpák:

Talajba süllyeszthető világítások kiváló választás lehetnek, ha az oltárhoz vezető utat szeretnénk kijelölni és ragyogó fényekbe öltöztetni. Szuper megoldás, ha költségtakarékosan és helytakarékosan szeretnéd megoldani a világítást.

Mécses:

A mécsesek nem csak a hideg, téli hónapok kellékei, hanem bizony tökéletesen megállják helyüket a nyári események alkalmával is! A teamécsesek már önmagukban is remek díszítőelemei lehetnek a vacsoraasztalnak, de egy festett befőttes üvegbe elhelyezve is ötletes színkombinációt és hangulatot tudunk varázsolni.

Formák:

A kertben véletlenszerűen elhelyezett gömbvilágítások, vagy világító csillagok pompás választás lesznek, ha az egész teret be szeretnénk világítani, egyszerűen, csupán néhány fényforrással, hiszen ezek a nagy méretű formák a teljesítményük révén megfelelő fényárral borítja be a teret.


Ha Te is minőségi kültéri díszvilágítással kedveskednél az ifjú párnak, vagy várnád a hozzád látogató vendégeket, akkor látogass el a Fenycentrum.hu oldalára és válogass kedvedre több tucat, minőségi fényforrás közül!

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!