EGLO EXTRA AKCIÓ 13% kedvezménnyel:

Blog
2022.11.10 10:00

Karácsonyi fénydekorációs tippek a Fénycentrumtól

Karácsonyi fénydekorációs tippek a Fénycentrumtól

November elején már többen azon gondolkodnak, hogyan is fogják kidekorálni otthonukat a karácsonyi időszakra, amellyel igazán ráhangolódhatnak az ünnepekre. A rengeteg féle karácsonyi világítás csak arra vár, hogy csodaszép dekorációkat alkoss belőlük. Előkerülnek az asztaldíszek, kopogtatók, adventi koszorúk, hógömbök, de a valódi varázst mégiscsak a karácsonyi fények és karácsonyi világítás jelenti, hiszen ilyenkor ünnepeljük a fény újjászületését. A karácsony szellemét könnyen elhozhatjuk otthonunkba egy karácsonyi fényfüzér segítségével és megteremthetjük a tökéletes hangulatot. Kínálatunkban többféle karácsonyi dekoráció is elérhető - eláruljuk, hogyan tudod felhasználni őket.

Vásárlás előtt megfontolandók

  • Vásárláskor alaposan meg kell fontolni, hogy milyen fényfüzéreket, elektromos dekorációkat választunk, hiszen elektronikai termékek ezek, és a legfontosabb szempont a minőség; kizárólag megbízható helyről szerezzünk be világítást! 
  • A beltéri használatra szánt világítást tilos kültéren használni, hiszen fennáll a veszélye, hogy eső vagy hó hatására a berendezés zárlatos lesz, és könnyen okozhat tüzet a házban. 
  • Vásárláskor részletesen olvassuk el a biztonsági előírásokat, és tartsuk is be őket! 
  • A stabil rögzítésre is nagy figyelmet kell fordítani, hiszen ha leesnek, akkor könnyen balesetet okozhatnak.

A klasszikus fényfüzérek

Bizonyára minden háztartásban megtalálhatóak a karácsonyi füzérek, amelyek rengeteg féleképpen variálhatóak és felhasználhatóak. A lakás bármely helyiségét feldobják és szinte azonnal meghozzák a karácsonyi hangulatot. Bátran használható a nappaliban, hálószobában, folyosókon, de akár a teraszon/erkélyen is remekül mutatnak! Kínálatunkban elérhetőek hideg és melegfehér, illetve színes füzérek is, így mindenki megtalálhatja a számára ideálisat!

Dekoráció

A Fénycentrum webshopjában számos világító karácsonyi dekoráció is elérhető, amelyek tovább fokozzák majd a karácsonyi hangulatot otthonodban. Ezeket is sokféleképpen lehet variálni, csak a képzeletünk szabhat határt, hogyan díszítjük fel otthonunkat az ünnepi időszakban.

 

Fedezd fel a Fénycentrum karácsonyi világítás kínálatát, és szerezd be a legfényesebben ragyogó darabokat, amelyekkel teljes lesz az ünnep idén!

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!