GLOBO VENTILLÁTOR AKCIÓ36% kedvezménnyel:

Asztali lámpa

Asztali lámpa
Az asztali lámpa igazán sok területen segíti tevékenységeinket. Legyen szó tanulásról, olvasásról, munkáról az íróasztali lámpa majdnem minden esetben mellettünk világít. A modern technológiának köszönhetően már nem kell tovább álmodozni az RGB LED-es asztali lámpa iránt, amely képes 90%-os energia megtakarításra, valamint meleg és hideg fényt is kibocsájtani. Mindemellett rendelkezhet beépített kijelzővel, ami jelezheti a hőmérsékletet, időt, naptárat. A legtöbb asztali lámpa dimmelhető, tehát fokozatosan állítható a fényereje.
Az asztali lámpa egy másik csoportja a komódlámpa. Ez a 45 centinél magasabb asztali lámpa készülhet klasszikus vagy modern stílusban.
Az éjjeli lámpa ezzel szemben 45 centiméternél alacsonyabb, ez különbözeti meg őket a komód lámpáktól. Az egyszerűtől a legmodernebb lámpáig minden félét megtalál kínálatukba, így a dimmelhetős éjjeli lámpát is, melynek fényerejét igényeihez igazíthatja.

Válasszon széles kínálatunkból most:

A Fénycentrum weboldalán bőséges LED lámpa kínálattal várunk Téged. Ezekkel a modern világítástechnikai eszközökkel hosszú távú megoldást szeretnénk nyújtani, hogy otthonodban minimális törődéssel maximális élvezetet érhess el. Erre pedig valóban a LED lámpa nyújtja a legjobb megoldást. Hogy miért?

A LED lámpa technológiai újdonságai lehetővé tették, hogy a másodperc tört része alatt maximális fényerővel világítson és a Fénycentrumban ügyelünk arra, hogy ez valóban így is legyen. Emellett a gyors ki és bekapcsolás garantált, miközben a hagyományos izzók energiafogyasztásának a többszörösét takaríthatod meg. Kínálatunkban egyaránt megtalálsz kültéri és beltéri lámpákat is. A legtöbb LED lámpa a Fénycentrum webáruházában, valamint szaküzletünkben is 5 év garanciával érhető el, így, ha ezek az igen strapabíró, erőteljes fényt adó lámpák meghibásodnak, készséggel állunk rendelkezésedre, hogy megtaláljuk a hiba forrását és javítsuk azt, amilyen hamar csak lehet. A LED lámpa ennél azonban jóval több. A magas fényáram, a hosszú éveken át biztosított világítás mellett még kényelmet és eleganciát is nyújt. A Fénycentrum webáruházában több olyan LED lámpa elérhető, amely távirányítóval kezelhető, így állítható színhőmérséklete a melegfehér, valamint hidegfehér színtartomány között, valamint fényereje, hogy minden esetben az ideális világítást nyújtsa.

A hangulatlámpa a legszürkébb hétköznapból is színes pillanatokat tudnak varázsolni, kezelheti őket bluetoothal, egyes külső hangszórók pedig ritmusra világítanak. Egyes hangulatfények akkumulátorral működnek, tehát magával is viheti, ha elutazik, vagy nem otthon tölti az estét. Az ilyen lámpa USB aljzattal rendelkezik, egyszerű telefonos adapterrel és USB kábellel tölthető.

A Fénycentrum partnerként együttműködve többet szeretne adni számodra, mint egy egyszerű lámpa. Ügyfélszolgálatunkat felkeresve készséggel segítünk megtalálni otthonodhoz leginkább illő lámpát, termékcsaládot, kialakítást. Bátran írj a Fénycentrum oldalán lévő Chat funkció segítségével üzenetet, keress minket telefonon a +36-30/995-0633 számon, vagy e-mailen az info.fenycentrum@ql.hu címen, és bizonyosodj meg róla: LED-ben otthon vagyunk!

Ha nem lenne elég több, mint 20.000 világítástechnikai termékünk és magad szerelnél, bőséggel találsz villanyszerelési anyagokat is webáruházunkban.

Jobban szereted személyesen intézni a vásárlást? Megértjük, hiszen élőben látva másként mutatnak a lámpák és az izzók is. Éppen ezért várunk szívesen Miskolcon, a Jókai Mór utca 6. szám alatti világítástechnikai üzletünkben munkanapokon 7:30 és 17:00, valamint szombaton 9:00 és 13:00 között.

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!