LED szalag

Amit a LED szalagok áráról tudni érdemes

Modern világunkban, amikor termékek széles skáláját vásároljuk meg nap, mint nap, bizony érdemes odafigyelni arra, hogy miért mennyi pénzt adunk ki, és mennyit érdemes kiadni. Sajnos, a két összeg sokszor nem egyezik meg, és ezzel könnyen pórul lehet járni. A LED szalagok áráról is érdemes egy kicsit elgondolkodnunk, mert ez esetben is érvényes, hogy a drágább sokszor olcsóbb!

A piacon jelen lévő olcsó, ám silány minőségű LED szalagok választásával szinte biztosan nem járunk jól, mivel sok esetben nem működnek, vagy rövid élettartamúak, illetve nem azt a világítást eredményezik, mint amit elképzeltünk. Ezért nem szerencsés, ha kizárólag a LED szalagok árát vesszük figyelembe, sokkal inkább szükséges odafigyelni az ár-érték arányra! Az általunk forgalmazott minőségi termékek ugyanis hosszabb ideig működnek, nem kell őket idő előtt lecserélni, és új termékért pénzt kiadni.

Nálunk kedvező árú, minőségi LED szalagokat talál, és biztos, hogy elégedett lesz a termékek színvonalával is! Keressen minket bizalommal!


A Fénycentrum weboldalán bőséges LED lámpa kínálattal várunk Téged. Ezekkel a modern világítástechnikai eszközökkel hosszú távú megoldást szeretnénk nyújtani, hogy otthonodban minimális törődéssel maximális élvezetet érhess el. Erre pedig valóban a LED lámpa nyújtja a legjobb megoldást. Hogy miért?

A LED lámpa technológiai újdonságai lehetővé tették, hogy a másodperc tört része alatt maximális fényerővel világítson és a Fénycentrumban ügyelünk arra, hogy ez valóban így is legyen. Emellett a gyors ki és bekapcsolás garantált, miközben a hagyományos izzók energiafogyasztásának a többszörösét takaríthatod meg. Kínálatunkban egyaránt megtalálsz kültéri és beltéri lámpákat is. A legtöbb LED lámpa a Fénycentrum webáruházában, valamint szaküzletünkben is 5 év garanciával érhető el, így, ha ezek az igen strapabíró, erőteljes fényt adó lámpák meghibásodnak, készséggel állunk rendelkezésedre, hogy megtaláljuk a hiba forrását és javítsuk azt, amilyen hamar csak lehet. A LED lámpa ennél azonban jóval több. A magas fényáram, a hosszú éveken át biztosított világítás mellett még kényelmet és eleganciát is nyújt. A Fénycentrum webáruházában több olyan LED lámpa elérhető, amely távirányítóval kezelhető, így állítható színhőmérséklete a melegfehér, valamint hidegfehér színtartomány között, valamint fényereje, hogy minden esetben az ideális világítást nyújtsa.

74termék
 
74termék

Csempésszen remek hangulatot otthonába LED fénysorokkal!

A hagyományos lámpafények nem mindig bizonyulnak jó választásnak. Sokszor a csillár vagy az állólámpa fénye túl sok, mert egyszerűen tolakodó a fénye vagy túl kevés, nem képes megteremteni a kívánt hangulatot. LED fénysorokkal ellenben már sokkal finomabb hangolást lehet végezni, ha arról van szó, hogy lágyabb fényekre van szükség.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg a webáruházunkban megtalálható termékeket! A LED-es termékek nem csak a gazdaságosság és az élettartam tekintetében szárnyalják túl a hagyományos izzókat, hanem sokoldalúság szempontjából is. A LED fénysorok rögzíthetőek függőleges vagy vízszintes felületre is, méghozzá nagyon egyszerűen. Nincs szükség hozzá szakemberre, csupán egy kis türelemre. A LED fénysorok segítségével sejtelmes, lágy, romantikus, visszafogott fényeket lehet varázsolni tetszés szerint a lakás bármelyik pontjára.

Ha a LED fénysorok megmozgatták fantáziáját, bátran nézzen körül nálunk, és keressen minket bizalommal felmerülő kérdéseivel!

LED szalagok
Háztartásunk kétségtelenül legújabb trendje lett a LED szalag. Nem is csoda, hiszen az RGB LED szalag méretre vágható, könnyen kezelhető, beépíthető és teljes mértékben stílusunkhoz igazítható. A színváltós LED öntapadós egyben, így helyezheti bútorára, falára, háza bármely részére. A LED szalaghoz legtöbb esetben távirányító is tartozik, amivel távolról irányíthatja saját LED csíkját, akár automatikus színváltásra, akár hideg akár melegfehérre, de különböző fényerősségűre is.

A Fénycentrum partnerként együttműködve többet szeretne adni számodra, mint egy egyszerű lámpa. Ügyfélszolgálatunkat felkeresve készséggel segítünk megtalálni otthonodhoz leginkább illő lámpát, termékcsaládot, kialakítást. Bátran írj a Fénycentrum oldalán lévő Chat funkció segítségével üzenetet, keress minket telefonon a +36-30/995-0633 számon, vagy e-mailen az info.fenycentrum@ql.hu címen, és bizonyosodj meg róla: LED-ben otthon vagyunk!

Ha nem lenne elég több, mint 20.000 világítástechnikai termékünk és magad szerelnél, bőséggel találsz villanyszerelési anyagokat is webáruházunkban.

Jobban szereted személyesen intézni a vásárlást? Megértjük, hiszen élőben látva másként mutatnak a lámpák és az izzók is. Éppen ezért várunk szívesen Miskolcon, a Jókai Mór utca 6. szám alatti világítástechnikai üzletünkben munkanapokon 7:30 és 17:00, valamint szombaton 9:00 és 13:00 között.

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!