Mennyezeti LED lámpa mozgásérzékelővel

A világítás forradalma:

Ősidők óta azért harcol az emberiség, hogy valamilyen módon fényt kreáljon, ezzel kizárva a rút sötétséget. Az egyetlen világítási eszköz régen a tűz volt, majd egy hirtelen technikai forradalom elhozta az izzót, gyors ütemben követte a halogén, majd LED fényforrás. Most már nem csak a környezettudatosság, és a világítás iránti igény áll az emberek szeme előtt, hanem a stílus és egyediség. 

Na, de őszintén... Mi lenne stílusosabb egy olyan lámpánál, ami még a kapcsolást is megspórolja nekünk, automatikusan felkapcsolva, ha mozgásunkat érzékeli?

Fürdőben, mellékhelyiségben elképesztően jól funkcionál a mozgásérzékelős LED mennyezeti lámpa. Gondoljon bele, többé nem szükséges vizes kézzel a kapcsolóért nyúlnia. Elmerülne egy kád vízben? automatikusan lekapcsol a lámpa - amíg Ön pihen, majd meg nem mozdul, hogy újra felkapcsolja. 

Figyelem! Az órák hosszig tartó kényeztető fürdőkért, és a kádban történő elalvásért felelősséget nem vállalunk! :)

Válasszon Ön is a legmodernebb mozgásérzékelős LED mennyezeti lámpa kínálatból:


A Fénycentrum weboldalán bőséges LED lámpa kínálattal várunk Téged. Ezekkel a modern világítástechnikai eszközökkel hosszú távú megoldást szeretnénk nyújtani, hogy otthonodban minimális törődéssel maximális élvezetet érhess el. Erre pedig valóban a LED lámpa nyújtja a legjobb megoldást. Hogy miért?

A LED lámpa technológiai újdonságai lehetővé tették, hogy a másodperc tört része alatt maximális fényerővel világítson és a Fénycentrumban ügyelünk arra, hogy ez valóban így is legyen. Emellett a gyors ki és bekapcsolás garantált, miközben a hagyományos izzók energiafogyasztásának a többszörösét takaríthatod meg. Kínálatunkban egyaránt megtalálsz kültéri és beltéri lámpákat is. A legtöbb LED lámpa a Fénycentrum webáruházában, valamint szaküzletünkben is 5 év garanciával érhető el, így, ha ezek az igen strapabíró, erőteljes fényt adó lámpák meghibásodnak, készséggel állunk rendelkezésedre, hogy megtaláljuk a hiba forrását és javítsuk azt, amilyen hamar csak lehet. A LED lámpa ennél azonban jóval több. A magas fényáram, a hosszú éveken át biztosított világítás mellett még kényelmet és eleganciát is nyújt. A Fénycentrum webáruházában több olyan LED lámpa elérhető, amely távirányítóval kezelhető, így állítható színhőmérséklete a melegfehér, valamint hidegfehér színtartomány között, valamint fényereje, hogy minden esetben az ideális világítást nyújtsa.

A Fénycentrum partnerként együttműködve többet szeretne adni számodra, mint egy egyszerű lámpa. Ügyfélszolgálatunkat felkeresve készséggel segítünk megtalálni otthonodhoz leginkább illő lámpát, termékcsaládot, kialakítást. Bátran írj a Fénycentrum oldalán lévő Chat funkció segítségével üzenetet, keress minket telefonon a +36-30/995-0633 számon, vagy e-mailen az info.fenycentrum@ql.hu címen, és bizonyosodj meg róla: LED-ben otthon vagyunk!

Ha nem lenne elég több, mint 20.000 világítástechnikai termékünk és magad szerelnél, bőséggel találsz villanyszerelési anyagokat is webáruházunkban.

Jobban szereted személyesen intézni a vásárlást? Megértjük, hiszen élőben látva másként mutatnak a lámpák és az izzók is. Éppen ezért várunk szívesen Miskolcon, a Jókai Mór utca 6. szám alatti világítástechnikai üzletünkben munkanapokon 7:30 és 17:00, valamint szombaton 9:00 és 13:00 között.

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!